Produk Penjagaan Badan dan Slimming

Shop by Section

New @ Blog

by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments
by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments

View All Posts

Share to Social Network

Subscribe

Subscribers (23)

msbeeummiarrayyansyiraAmni83NorminaLehamaserifatinizzyanscarletzlynnjjcmpopiakakrajahoney_bee

Find Us on Social Network

Our Facebook Our Instagram

Payments Accepted

local banks

Older Item Catalog  >  PENJAGAAN WAJAH DAN KULIT  »  STAY NATURAL MUD FACE Newer Item
STAY NATURAL MUD FACE
RM65.00  MYR
RM48.00  MYR

Ask Seller


ITEM DESCRIPTION
PENGENALAN MENGENAI APA ITU
STAY NATURAL MUD FACE
 
Stay Natural Mud Face ialah masker lumpur yang di datangkan khas 
dari Swiss.Ia ialah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya
 iaitu LUMPUR. Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan 
kita. Mud Face Mask ini mengandungi Kolagen, Apple Stemcell, Gluta, 
Charcoal dan Scrub yang amat bermanfaat kepada kulit wajah anda.
 
Kandungan aktif semulajadi iaitu “lumpur” dapat membantu kulit menjadi 
lebih sihat dan bertenaga. Ia juga berfungsi dengan menyental kulit untuk
 lebih kelihatan licin, lembap dan kulit lebih sihat dari berminyak. Amalkan 
pakai mask ini untuk kelihatan lebih muda dan berseri-seri.
 
 
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/
KELULUSAN KKM STAY
NATURAL MUD FACE
 
Membantu mengatasi masalah kulit berminyak
Menanggalkan sel-sel kulit mati
Membantu meremajakan kulit
Mencerahkan kulit wajah yang kusam
Membantu mengurangkan jerawat
Mengencangkan kulit wajah
Menghilangkan black/white head
Mengecilkan pori wajah
 
STAY NATURAL 2 IN 1 MASK + SCRUB
 
Dapat membantu kulit anda yang bermasalah...jerawat kecut dengan cepat..tona wajah sekata,kulit lebih cerah dan lembut seperti kulit bayi....anda mesti sayangkan wajah anda dari di kuasai oleh jerawat ,jerawat akan membuatkan anda rasa rendah diri dan sukar untuk bergaul dengan org...
 
 

 

Stay Natural Mudface pon best seller dan produk tiptop.. Stay Natural Mud mask dapat membersihkan lebihan minyak secara mendalam yang terperangkap di muka kita. Ia membantu memperbaiki serta mencegah jerawat daripada terus merebak. 
 
 
 
 
Kandungan aktif semulajadi iaitu “lumpur” dapat membantu kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga. Ia juga berfungsi dengan menyental kulit uols untuk lebih kelihatan licin, lembap dan kulit lebih sihat dari berminyak. Amalkan pakai mask ini untuk kelihatan lebih muda dan berseri-seri 
 
Kita cerita untuk yang nak kulit cantik, gebu, halus, shine glow macam retis Korea.  STAY NATURAL MUD FACE nie satu produk dirumus khas dari main ingredient dia iaitu LUMPUR. Sila google ek nak taw apa kelebihan kelebihan dan fungsi fungsi lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita. 
 
 
 
 
 
 
 




Kalau korang semua kaki korea mesti konpem wajib taw punya lahhh..penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea sangatlahhh tidak asing! Sebab?? tu kalau kita tengok, artis Korea yg dah berumur 40-50 plus pon masih memiliki kulit yang TEGANGGG btol takk??? Haa jangan ketinggalan dah, jom cecepat try Stay Natural Mud Face nie dan rasai sendiri apa kehebatan lumpur nie

Jom try Stay Natural Mud Face! It’s amazing!  hanya 2-3 kali seminggu penggunaan da nampak kesan.. Hanya sapu ke muka.. Boleh digunakan selama 3-4bulan.. Jimat bukan?  jom try! Rugi tak try! Tepek le sepuas nye. Kaki facial n spa mesti tau kan mud facial n treatment quiet expensive ... So apa tnggu lg grab yours n have ur own spa treatment kt bilik air sendiri 
 
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
STAY NATURAL MUD FACE
 
 
 
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
STAY NATURAL MUD FACE
 
Bersihkan wajah anda dan biarkan kering. Kemudian oleskan Stay Natural 
Mud Face ke seluruh wajah dan biarkan kering ( 20-30minit). Apabila kering 
cuci mask seperti biasa dan lapkan wajah anda dengan tuala kering.
 
 
PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ)
STAY NATURAL MUD FACE 
 
TIPS:- Cuci mask anda sebolehnya dengan air suam kemudian akhiri 
dengan bilasan air ais atau golekkan ais kiub pada wajah anda. 
Lap dan keringkan dengan tuala bersih.
 

 
testimoni
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

ITEM REVIEWS :

Have a review for this item? Post your review below:


RELATED ITEMS

About    Catalog    Blog    Contact    Payment    Delivery    Return Policy    Buying    Selling    Widgets   

to top