Produk Penjagaan Badan dan Slimming

Shop by Section

New @ Blog

by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments
by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments

View All Posts

Share to Social Network

Subscribe

Subscribers (23)

msbeeummiarrayyansyiraAmni83NorminaLehamaserifatinizzyanscarletzlynnjjcmpopiakakrajahoney_bee

Find Us on Social Network

Our Facebook Our Instagram

Payments Accepted

local banks

Older Item Catalog  >  KOSMETIK  »  EFOLAR MASCARA Newer Item
EFOLAR MASCARA
RM35.00  MYR
RM10.00  MYR

Ask Seller


ITEM DESCRIPTION

EFOLAR MASCARA : LENTIKAN EYELASHES YANG SETANDING CHE TA

 
Assalammualaikum w.b.t
 
Kalau keluar rumah uols makeup macam mana? Vassss ke atau Natural sahaja. Inash pilih natural sahaja. Walaupun pregnant tapi alhamdulillah kulit okay. Just guna BB CREAM, EYE BROW PENCIL, MASCARA N LIP CARE. Siap jalan. Ada 1 mascara yang Inash nak SHARE. 
 
EFOLAR MASCARA
 
Which is sangat VASSSS bila pakai. Macam eyelashes ORIGINAL. Tak perlu nak kepit-kepit bagi melentik. And tak perlu nak pakai eyelash tak original untuk mengalahkan CHE TA kita. Just pakai EFOLAR okay. Memang BEST. Sapu 2-3x after 5 second korang akan dapat hasil SUPERB. Teknik yang menjadi.
 
 
Kelebihan Mascara Efolar
 
Menjadikan bulu mata melentik, panjang & tebal secara natural 
Tanpa kesan yang mengumpal
Menjadikan mata terbentuk sempurna 
Memperkuatkan helaian bulu mata dari bwh ke hujung bulu mata
 
-Waterproff
-Longlasting
-Bervolume
-Berfiber
-Panjang melentik
-Melebat
-Berus yang mudah dialis
 
LAKU KERAS
 
Meh tengok siapa yang dah guna. Gambar Inash kemudian ya sebab belum mandi time post Entry ni. Masyammmmm.
 
 
 
 
 
EFOLAR MASCARA
 
ITEM REVIEWS :

Have a review for this item? Post your review below:


RELATED ITEMS

About    Catalog    Blog    Contact    Payment    Delivery    Return Policy    Buying    Selling    Widgets   

to top