Produk Penjagaan Badan dan Slimming

Shop by Section

New @ Blog

by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments
by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments

View All Posts

Share to Social Network

Subscribe

Subscribers (23)

msbeeummiarrayyansyiraAmni83NorminaLehamaserifatinizzyanscarletzlynnjjcmpopiakakrajahoney_bee

Find Us on Social Network

Our Facebook Our Instagram

Payments Accepted

local banks

Older Item Catalog  >  PRODUK SLIMMING  »  SLIMMEWHITE - KURUS & CERAH Newer Item
star item SLIMMEWHITE - KURUS & CERAH
RM150.00  MYR
RM95.00  MYR

Ask Seller


ITEM DESCRIPTION

SlimmeWhite untuk kuruskan badan dan cerahkan kulit badan..

 
Hai korang aku nak kenalkan satu produk untuk turunkan berat badan iaitu SlimmeWhite..Ramai yang dah guna produk mesti akan berpuas hati..Siapa yang dok risau tengok muka sendiri kusam tak bermaya, gelap, nak kurus nak putih glowing2 tu semua boleh cuba minum SlimmeWhite ni..InshaAllah..

SlimmeWhite ni adalah yang pertama di Asia sebab ia menggunakan formula dari gabungan Garcinia Cambogia & Glutathion istimewa untuk setiap wanita dan lelaki yang nak kurus dan mencerahkan kulit hanya dengan 2 sudu setiap hari..

SlimmeWhite ni juga mengandungi 8 jenis herba yang berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan dengan kesan seawal 3 hari diguna..Mesti ada yang tertanya-tanya produk SlimmeWhite ni lulus KKM tak?? Ofcozzz lulus KKM yang ada standard penyulingan..kalau tak percaya boleh check kat website KKM.. (No. Ruj KKM : 210915/08/304)
 
 
Kelebihan  yang ada pada produk Slimmewhite ni?
  • 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
  • 4x detox 
  • Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
  • Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
  • Memutihkan & melembapkan kulit
  • Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Melancarkan peredaran darah
  • Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
  • Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
  • Tak perlu diet ketat
  • Tak perlu bersenam
  • Disamping itu, SlimmeWhite dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti ; jantung, asma/ pernafasan, kanser payudara/ prostat, parkinson, saraf/ gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
  • Sesuai utk lelaki & perempuan
  • Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SlimmeWhite
 
Tidak sesuai untuk golongan :
 
  • Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
  • Berumur kurang dari 15 tahun & melebihi 55 tahun
  • Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik
  •  Migrain
 
Selamat tak minum produk Slimmewhite ni?? mesti la selamat sebab bahan dia 100% bahan semulajadi dan tak ada kesan sampingan..
 
Nak pergi mana bawak SlimmeWhite ni pon senang sumbat jer dalam handbag..Sebotol SlimmeWhite 250ml..Harga sebotol untuk Semenanjung RM120 dan Sabah/Sarawak RM132..Rasa anggur..Cara pengambilan senang jer just minum sebelum breakfast 5ml dan malam sebelum tidur 5ml..*lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/kencing..so pastikan korang minum air kosong paling kurang 3liter sehari (2 botol mineral besar)
 
Tak percaya tengok testimoni pengguna yang dah guna produk SlimmeWhite ni..
 
 
 
 
 
Dengan jus minuman kurus dan putih SlimmeWhite ni akan membuat korang rasa perbezaan seawal 3 hari!!
 
Rekod Lost Sebotol (14kg) dan rekod paling pantas hanya 4 hari (9kg)..Kesan bergantung pada individu..Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan..
 
Produk SlimmeWhite dijamin puas hati!!
 
WHATSAPP 019-4974483
ITEM REVIEWS :

Have a review for this item? Post your review below:


RELATED ITEMS

About    Catalog    Blog    Contact    Payment    Delivery    Return Policy    Buying    Selling    Widgets   

to top