Produk Penjagaan Badan dan Slimming

Shop by Section

New @ Blog

by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments
by Shanaz Beauty Shoppe (Thursday, 8th December 2016)
0 comments

View All Posts

Share to Social Network

Subscribe

Subscribers (23)

msbeeummiarrayyansyiraAmni83NorminaLehamaserifatinizzyanscarletzlynnjjcmpopiakakrajahoney_bee

Find Us on Social Network

Our Facebook Our Instagram

Payments Accepted

local banks

Older Item Catalog  >  RANGKAIAN DMS 360  »  DMS 360 MISS SLIM Newer Item
DMS 360 MISS SLIM
RM100.00  MYR
RM55.00  MYR

Ask Seller


ITEM DESCRIPTION

SELIM MELIM iSLIM iSLIMZ MISS SLIM DMS MURAH ORIGINAL

 







NEW PACKAGING LAGI ,
SEKARANG NAMANYA MISS SLIM MENGGANTIKAN SELIM MELIM (ISLIM)

BOTOL TERBARU LABEL KUNING - MISS SLIM

1 BOTOL RM65 

POS RM7 SEMENANJUNG
POS RM 11 SABAH SARAWAK

WHATAPPS KAK SITI ye :-)

013-5249626



Ada yang tanya
⁉️selamat ke ambik islim ni?
‼️takut la klu yg kne telan2 ni
xde efek ke klu ambik islim?
✅Ok meh kak mira nk terang sikit bahan2 dalam islim ni yg mmg % dr tumbuhan semulajadi ye uols.
*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°
1. GUARANA-sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak.
**sbb tu korang cepat kenyang**

2. MUSTARD-Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.
**certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??**

3. RHEI RADIX-dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman
**sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang**

4. ROYAL JELLY- pembentukan semula kolagen kulit
**sbb tu bila da kurus,xbanyak
menggeleber..kulit pun tegang sikit gituuuu**

5. AMYLUM- menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh

6. CURCUMA RHIZOMA- temulawak..sebagai anti kolestrol dan anti radang

7. GARCIFIA CAMBOGIA- asam keping...mengelakkan lelemak dari berkumpul

8. RADIX ANGELICEGE- rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut

9. ZINGBERIS RHOZOMA- Halia...kompem korang tau terkenal utk membuang angin

10. RHIZOMA ATRACTILODIS- herba cina utk mengawal selera makan
______________________
So..jika korang tengok fungsi bahan2...memang bagus n banyak membantu dalam proses penurunan berat badan dan mengawal pembentukan lemak dlm tubuh badan...







Antara feedback customer...
Wow wow wow..
Meh whatsapp kak mira..
.
Kita sembang di sana ya :)
016-5559596 kak mira

Posted via Blogaway

 

ITEM REVIEWS :

Have a review for this item? Post your review below:


RELATED ITEMS

About    Catalog    Blog    Contact    Payment    Delivery    Return Policy    Buying    Selling    Widgets   

to top